Connectia Sweden rekryterar för EkonomiNord AB

Redovisningsassistent / junior redovisningskonsult till EkonomiNord!

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som Redovisningsassistent i ett välfungerade team på en framåtsträvande redovisningsbyrå?

Efterfrågan på EkonomiNords tjänster fortsätter att öka, vilket vi givetvis både är glada och tacksamma för. För att vi ska kunna möta den ökande efterfrågan och för att bibehålla högsta tänkbara kvalité, service och goda arbetsmiljö som vi har inom företaget, behöver vi förstärka vår verksamhet med just dig!

EkonomiNords målsättning är att vara delaktiga i att Umeås näringsliv växer och är lönsamt. Vi erbjuder tjänster som skapar möjligheter och trygghet för er som är våra kunder.

Vår affärsidé är att erbjuda trygghet till lokala företag. Personligt, affärsmässigt och genom engagerade medarbetare skapar vi förståelse för hur redovisning och lönsamhetsstyrning påverkar våra kunders utveckling.

Vi strävar efter att utveckla våra medarbetares kompetens för att de ständigt ska kunna tillföra nya möjligheter hos kunderna. Det är medarbetarnas driv som är motorn i EkonomiNords utveckling.

EkonomiNord har ett uttalat kundfokus och för att uppnå detta arbetar vi medvetet för att utveckla våra medarbetare. I rollen som redovisningsassistent kommer du att arbeta i en innovativ teamorganisation som präglas av utvecklingsfokus och ständiga förbättringar. För att kunna leverera bäst möjliga kundnytta arbetar vi i team för att kunna erbjuda våra kunder störst möjliga mervärde.

Befattningsbeskrivning och arbetsuppgifter

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har ett analytiskt sinne och att du arbetar med en god struktur som hjälper dig att klara arbetsuppgifterna på ett mycket förtroendeingivande sätt. Om tempot är högt ser du det bara som någonting positivt då du trivs ypperligt med detta. Som person är du nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker. Du är vidare en uppskattad kollega som inte har några problem med att samarbeta med andra. Du ser teamarbete som något naturligt och självklart.

Så ta nu chansen att söka en tjänst som kommer ge dig varierande arbetsdagar med stort ansvar och personlig utveckling!

Som redovisningsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att sköta den löpande bokföringen, kund- och leverantörsreskontran samt kvittoredovisningar (utlägg, reseräkningar, företagskreditkort) åt många av teamets olika kunder. Utöver det kommer du vara behjälplig vid avstämningar och bokslut.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av:

- Leverantörsreskontraarbete

- Kundreskontraarbete

- Löpande bokföring

- Avstämningar

- Administrativa uppgifter

Din kompetens och egenskaper:

Eftersom vi arbetar i en teamorganisation så är du van att samarbeta kring arbetsuppgifter och planera och kommunicera med andra kollegor är en naturlig del för att lyckas. I och med att redovisningsarbetet digitaliseras, söker vi dig som vill utveckla ditt arbete med ett modernt och framtidsorienterat synsätt. Som yrkesperson har du lätt för att anpassa dig utifrån olika situationer och kan arbeta effektivt även i intensiva och tidspressade situationer. Du har en positiv inställning till det du gör och har förmågan att påverka din omgivning på ett positivt sätt. Som person trivs du med att ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter, du är noggrann och självständigt driver arbetet framåt. Det är viktigt att du har ett trevligt bemötande och ser hög service som en naturlig del i ditt arbete.

Vi letar efter en person som brinner för att jobba med redovisning och har ett stort driv att utveckla sig själv och därigenom bidra i teamet för att kunderna ska få bästa tänkbara leverans!

 Formell Kompetens:

  • Vi ser att du som söker har relevant redovisningsutbildning från KY-utbildning eller universitet.
  • Vana att arbeta med olika redovisningsprogram.
  • Behärska engelska i tal och text.
  • Goda kunskaper i Excel.

 Meriterande kompetens:

  • Erfarenhet av motsvarande arbete sedan tidigare, gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå eller från en ekonomiavdelning. 
  • Vana att arbeta i Fortnox.

Information:

I denna rekrytering samarbetar EkonomiNord med Connectia Sweden AB. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulten Carolina Lundberg, E-mail: carolina@connectia.se

Vi arbetar med löpande rekryteringsprocess, ansök därför snarast möjligt, dock senast den 26 januari 2020 via http://connectia.se/lediga-jobb/

Du är varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1
Publicerat 2020-01-13
Sista ansökningsdag 2020-01-26

Wróć do ofert pracy