Connectia Sweden AB recruits for Codemill

Säljare sökes till Codemill!

På Codemill jobbar vi med några av världens största TV- och filmbolag genom att erbjuda produkter och mjukvaruutveckling med fokus på effektivisering och användarvänlighet.

Vi är idag ungefär 60 medarbetare och haft stadig tillväxt sedan 2008. Under 2020 kommer vi satsa ordentligt på att växa ytterligare och etablera fler kontor, i första hand i USA.

Är du en person, liksom vi, som värderar team och personlig utveckling högt, samt vågar anta utmaningen att vara med på denna spännande resa som väntar oss, då ska du söka dig till oss. Vår framtid kommer vara händelserik och utmanande och vi ser fram emot att fler vill vara med på vägen mot internationalisering och den bästa it-arbetsplatsen.

Arbetsbeskrivning

Är du en säljare med högt driv som älskar försäljning och skapa goda relationer? Vill du vara med på fantastisk tillväxtresa och erbjuda marknaden det bästa?

Vi söker en självgående och resultatinriktad säljare med erfarenhet av it-branschen. Du kommer att vara en nyckelperson för Codemill fortsatta affärstillväxt nationellt och internationellt. I denna roll kommer du få möjlighet att påverka både din egen och företagets framgång.

Kvalifikationer

För att du ska lyckas i rollen som säljare på Codemill är du en person som har starkt fokus på mål och resultat, du är en person som inte ger upp i första taget, eftersom du vet att framgång inte kommer av sig själv. Vidare ska du motiveras av personlig utveckling och skapa goda affärsmässiga relationer. Du har hög social kompetens och drivs av utmaningar som skapar framgångar. Meriterande är om du har relevant akademisk utbildning.

Övrig information

I denna rekrytering samarbetar Codemill med Connectia Sweden AB. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulten Carolina Lundberg, carolina@connectia.se

Vi arbetar med löpande rekryteringsprocess, ansök därför redan idag, dock senast 23 februari 2020.

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Placeringsort: Umeå alternativ västkusten USA

 

 

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5
Publicerat 2020-01-25
Sista ansökningsdag 2020-02-23

Return to job vacancies